Hieronder een paar sfeerfoto’s van ons bezoek bij restaurant Willem Hiele te Koksijde (Maart 2020).

Zijn kookstijl is een reflectie van hoe hij zelf in het leven sta. Met respect voor het product, de vakman en de gast. Chef-kok Willem Hiele komt zelf zijn gerechten toelichten en dat kunnen we zeker appreciëren. We waren met 8 personen en wij zaten apart in een plaats bij de open haard zodat onze (luide) gesprekken de andere mensen niet konden storen.

Het topmoment van 2020 was als ze met de ‘signature dish’ kwamen, de bisque van garnalen met brood en boter.  Man man man, dit is zo lekker en ook in zijn éénvoud. Deze bisque is een familiegeschiedenis, een ode aan de zee, een samenvatting van zijn levensfilosofie, en een opgestoken middelvinger naar een verziekte voedingsindustrie. Zijn hele visie zit in dit soepje ingekookt. Ongelooflijk lekker! Dit mag je zeker niet missen als jullie dit restaurant bezoeken.

Sfeerbeelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here