Koken is meer dan hakken, blancheren en stoven. Het brengt mensen dichter bij elkaar, maakt mensen gelukkig en brengt gezelligheid. Met deze gedachte ontstond Lagom.
Een kook- en wijnatelier langsheen de oevers van het Donkmeer waar zelfs het interieur en het uitzicht doen watertanden. Een plek waar gezelligheid en koken samen gaan.
Workshops:
Koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten. Dat doen ze tijdens de workshops bij Lagom. Ze gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. De workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten.
Kooklessen :
Ze verwelkomen je graag op de thematische en seizoensgebonden kooklessen. Met verschillende tips en tricks helpen ze elke foodie op weg om verrukkelijke gerechten op tafel te toveren, ongeacht het aantal gasten. De kooklessen bestaan steeds uit 3 verschillende onderdelen, verspreid over 3 verschillende dagen en duren zo’n 3 uur per les. Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom. Iedereen leert ongetwijfeld nieuwe technieken, handige tips of interessante weetjes kennen.
Aan Tafel
Bij Lagom doen ze niets liever dan mensen gelukkig maken met lekker eten. Maak kennis met hun kook- en wijnatelier tijdens één van de “Aan tafel bij Sven” evenementen. Je ontdekt er niet alleen de prachtige locatie, maar ook de verschillende workshops en kooklessen. Terwijl jullie wegdromen bij het betoverend uitzicht, verrassen ze jullie met enkele culinaire creaties uit eigen atelier.

(Foto’s zijn eigendom van Vicky Bogaert Copyright)

STEEKKAART LAGOM

Sven Bogaert
Sven Bogaert

Hobby

Ik ga graag naar uit eten in sterrenzaken, ook om bij te leren. Minivoetbal en skiën is ook één van mijn hobbies.

Cultuurtip of reistip

Ik ben vooral aangetrokken door de Scandinavische landen en die keuken wordt ook enorm populair. Istanboel is mij enorm goed bevallen, dit was een mooie reiservaring. Met de vrienden gaan we ook alle jaren gaan skiën en ik kan dit ten zeerste aanraden. Skiën werkt heel ontspannend voor mij. Ischgl in Oostenrijk is zeker een aanrader.

Lievelingseten of restaurant

Ik ben eerder een vis liefhebber.

Restaurant Marcus in Deerlijk is één van mijn favorieten.
Fleur de Lin vind ik ook een topper voor onze regio. En in de wulf van Kobe Desramault vond ik heel lekker, zeker zijn groenten. Spijtig genoeg bestaat dit restaurant niet meer.
In hotel Okura in Amsterdam heb je drie sterrenzaken in één gebouw. Heel indrukwekkend.

Favoriete plek

Hier in mijn zaak aan het meer kom ik tot rust.

Zonde

Ik drink graag speciale bieren.

Bucketlist

Verder sterrenzaken ontdekken zoals Maaemo in Oslo. Binnen een 5tal jaren grote reizen maken zoals Zuid-Afrika, Chili, Nepal…

Favoriet citaat

Not too little, not too much. Just right.

Wat deed je voordien?

In verschillende sterrenzaken een opleiding genoten zoals Michel in Groot-Bijgaarden. Ook een specialisatie patissier gevolgd en nadien restaurant Elvira opgestart in Berlare en dit bestaat nu al 18 jaar.

Hoe ben je hier ingerold?

Ik was klaar voor een nieuwe uitdaging. Kook en wijnatelier leek mij een goed idee en in dit kader worden de mensen echt happy als ze hier binnenkomen en dat is leuk om dit te ervaren.

CONTACT

 

Donklaan 55
Uitbergen

0468 57 16 02
info@kookatelier-lagom.be
website

>> Bekijk op de kaart

Lagom Facebook

INFO

Klik hieronder voor data :

Aan tafel met Sven

Kooklessen

Workshops

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here