Kapsalon Hairfashion bestaat al bijna 9 jaar en wordt uitgebaat door Natacha Forceville en Vannessa Van Hoey. Beide dames mogen enorm fier zijn op hun zaak die al van bij de start een mooi succesverhaal is. Ze hebben samen al menige jaren ervaring in het knippen. Hairfashion staat voor creativiteit en kwaliteit! De creativiteit van Natacha en Vannessa zit vooral in de details die een snit aanpassen aan de gelaatsvorm van een klant.

De kwaliteit zit voornamelijk in de verzorging die voor elk haartype anders is om er mooi en gezond uit te zien. Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij Hairfashion terecht en dit zowel voor traditionele en trendy kapsels. Zij zorgen er eveneens voor dat je piekfijn voor de dag komt op je huwelijk.

Creatief bezig zijn, gezellige babbeltjes met de klanten, kortom de dames doen wat ze het liefst doen : mensen een mooi en verzorgd kapsel geven !

STEEKKAART Kapsalon Hairfashion

Vannessa Van Hoey en Natacha Forceville
Vannessa Van Hoey en Natacha Forceville

Hobby

Vannessa : Veel vrije tijd is er niet. Af en toe eens lekker gaan eten, sporten en afspreken met vrienden vind ik heel leuk.

Natacha : Lekker gaan eten staat ook bovenaan mijn lijstje. Maar we gaan ook regelmatig eens op Citytrip. Wandelen met de 3 vriendinnen doe ik wekelijks en zeker goed doorstappen.

Cultuurtip of reistip

Vannessa : Spanje is mijn favoriete vakantieland. Als kind heb ik daar ook fijne herinneringen.

Natacha : Laatste jaren is dat vooral België. We hebben een caravan gekocht. En we gaan soms nu al tot Nederland of Noord-Frankrijk. Een verdere bestemming is Kroatië, één van mijn favorieten. Ik heb 1 zoon (17 jaar).

Lievelingseten of restaurant

Vannessa : In de buurt vind ik Café d’O in Sint-Amands één van de gezelligste adresjes. Lekker eten en met zicht op de Schelde.

Natacha : Loanton in Affligem. De locatie is heel leuk en ik zit daar graag. Brasserie Nieuwpoort in Nieuwpoort vind ik ook heel lekker. Er hangt daar een leuke vibe door dat jonge team.  Voor mij ook een steak tartaar, vis of coquilles en in de lente de hoppescheuten.

Favoriete plek

Vannessa : Genieten van de rust aan één van de mooie baaien in Ibiza.

Natacha : Ik kom tot rust als we weg zijn met de caravan.

Zonde

Vannessa : Schoenen en handtassen !

Natacha : Zonnebrillen, handtassen, schoenen, chocolade paaseieren.

Bucketlist

Vannessa : In september gaan we met vrienden naar Ibiza. We zijn dit jaar al naar Boedapest geweest en dat was zeker een meevaller. Als de kinderen ouder zullen zijn staan verre reizen zeker op ons lijstje.

Natacha : De Dodentocht uitstappen en naar New York gaan.

Favoriet citaat

Vannessa : Every day is a new day

Natacha : Carpe diem – Pluk de dag

Wat deed je voordien?

Vannessa : Altijd bij een kapper gewerkt (Dirk De Witte) samen met Natacha. Wij kennen mekaar al van op school. Ook nog een aantal jaren gewerkt bij een kapper in Zele.

Natacha : Ook altijd kapster geweest via kapsalons De Witte naar een pand dat we eerst gehuurd hebben samen in Dendermonde.

Hoe ben je hier ingerold?

Vannessa : Ik was nog maar 6 jaar en ik wist al dat ik kapster wou worden. Na mijn ervaringen bij die kapsalons wou ik toch iets beginnen op zelfstandige basis en zo zijn we in Dendermonde verzeild. En sinds dit jaar hebben we een nieuw pand aangekocht. Maar we zijn toch bijna 8 jaar al bezig op zelfstandige basis.

Natacha : Vannessa heeft het initiatief genomen om samen deze zaak op te starten. We doen dit nu al 8 jaar en alles loopt fantastisch.

Dames

Heren

Kinderen

Instagram Hairfashion

Error decoding the Instagram API json

CONTACT

 

Donckstraat 39
9200 Dendermonde

O478 04 53 00

>> Bekijk op de kaart

HairFashion op Facebook

INFO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in