Bij Parein Design Privé Sauna bezoekt u een erg luxueuze plaats.

In het Beverse industriepark Parein vind je de gelijknamige privésauna, die uit serie complexen bestaat. Alle drie zijn modern ingericht, met een Aziatische toets. Yakarta kan tot 6 personen ontvangen en biedt een binnenzwembad, panoramische en infrarood-sauna, stoomkamer, neveltunnel, een lounge met open haard en een relaxruimte met waterbedden en een flatscreen. De jacuzzi staat op het terras.Voor de sauna ‘YAKARTA’ werd inspiratie gehaald in Bali.

Koan is iets ruimer (tot 12 personen). ‘KOAN’ – is Japans en Zen geïnspireerd. Ook hier wacht de bezoeker een unieke saunabeleving met o.a. een verwarmd buitenzwembad in Bisazza mozaïek.
Beide sauna-eenheden beschikken over een luxueus ingerichte kleedruimte, een infraroodcabine, prachtige Hamams, op maat gebouwde Finse sauna’s, douches met scrubs, Ipod/Iphone-dockingstation en Wifi.

Laat u onderdompelen in hun unieke sfeer, elk 240m2 groot, afgewerkt met de mooiste en meest kwaliteitsvolle materialen en ingericht met alle faciliteiten.

Graag verse sushi, kreeft belle-vue, fruit de mer, Dom Perignon, een rituele duo-massage, overnachting in onze luxueuze B&B suite, …het kan allemaal!

Wij hebben deze sauna al een paar keer bezocht en deze sauna is echt uniek in België. Een aanrader! We hebben bewust niet te veel foto’s gepost omdat de eigenaren willen dat jullie alles ter plaatse ontdekken. Het loont de moeite !

Onlangs is er nog een nieuw privé-sauna bijgebouwd, de Ibiza met maar liefst 135m2.

 

STEEKKAART PAREIN

Dirk Paternoster en Sarah Dilles

Hobby

Mijn zaak is mijn hobby. Koken doe ik ook heel graag. Ik heb nog jonge kinderen dus daar kruipt veel tijd in. Mijn vrouw doet eigenlijk het dagelijks beleid. Ik probeer nieuwe dingen uit en binnenkort gaat er een derde sauna open, heel gedurfd met prachtige kleuren. Daar zijn we al 4 jaar mee bezig dus daar kruipt ook veel tijd in.

Cultuurtip of reistip

Wij zijn verliefd op Mallorca en Knokke is onze vaste stek.

Lievelingseten of restaurant

De Siphon in Damme. Danieli in Antwerpen. Alex in Waasmunster. Graag Italiaanse en Franse keuken, zoals een goeie foie gras. En ik ben zot van mosselen !

Favoriete plek

Als wij in Knokke aankomen ben ik totaal een ander mens.

Zonde

Wij houden enorm van een goed glas rode wijn.

Bucketlist

Route 66 , New York nog veel bezoeken, Ibiza nog eens terug ontdekken en enorm veel reizen als de kinderen wat ouder zijn.

Favoriet citaat

Only the strong survive !

Wat deed je voordien?

34 jaar horeca : restaurants en discotheken. Ben begonnen met de oude kroon in Zwijndrecht, een oud dorpscafé en dan omgebouwd tot discotheek. Een succesverhaal ! Ook 12 jaar in de showbizz gezeten als manager met de groep Plaza (1990), L.A Style met James Brown is Dead, Wim Ravel, Sabien Tiels, Dieter Troubleyn etc… Een prachtige periode waar ik gans de wereld heb afgereisd. De liefde voor muziek!

Hoe ben je hier ingerold?

Door mijn druk leven in de horeca ging ik graag naar de sauna. In 2005 ben ik dan beginnen te zoeken naar leuke sauna’s in buitenland en binnenland. Een inventaris gemaakt van de sterke en zwakke punten van al die sauna’s en dan mijne droom verwezenlijkt in Beveren. Binnenkort komt er een derde sauna bij.

Bed and Breakfast Parein

CONTACT

 

INFO

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in