Living+ staat voor toonaangevende merken in een stijlvolle setting, gesterkt door professioneel en persoonlijk interieuradvies.

De zaakvoerder Tanguy Grusenmeyer is ervaringsdeskundige op vlak van binnenhuisinrichting en ontwerpt je interieur volledig aan de hand van je wensen en behoeften.

Hierdoor onderscheidt Living+ zich van andere meubelwinkels door naast het ruime aanbod meubels ook verder te gaan in het design van je woning. We denken hierbij aan raamdecoratie, schrijnwerk op maat, tapijten en meubelstoffering.

In een nieuw appartement of huis is de basis ‘hard’: tegels, beton, hout… Stoffen creëren dan gezelligheid. Denk aan zetels, dekens, kussens, tapijten, gordijnen…

Bij Living+ valt er door het ruime aanbod voor ieders budget en voor elke smaak wat moois te ontdekken.

Wij konden alvast rekenen op de expertise van Tanguy om ons droominterieur te realiseren.

Living+ is de inspiratieplek voor jouw thuis.

Steekkaart Living Plus

Tanguy Grusenmeyer

Hobby

Tanguy : Ik sport heel veel samen met mijn verloofde, makkelijk 4 maal per week. Ik speel momenteel ook golf op de Kluizen in Aalst. Vroeger heb ik hockey gespeeld.

Cultuurtip of reistip

Como en Marbella zijn onze 2 favoriete reisbestemmingen.

In Parijs zijn we ook heel vaak. Als cultuurtip kan ik zeker Musée d’Orsay en Palais Garnier aanraden. Een klein museum in Parijs die je zeker moet bezoeken is museum Camondo.

Lievelingseten of restaurant

In de regio van Gent kom ik graag bij Fou d’o en gasthof Halifax. Ze hebben daar een groot en gezellig terras. In Parijs gaan we meestal naar een klassieke brasserie waar je heel lekker kan eten. Ik kom uit een familie van antiquairs dus dit soort van restaurants trekt mij enorm aan. Restaurants Vagenende en Brasserie La Lorraine behoren tot onze favorieten.

Lievelingseten is zonder twijfel een lekkere pasta.

Favoriete plek

Als ondernemer heb je nooit veel tijd om tot rust te komen. Op een golfterrein kom ik zeker tot rust vermits de gsm’s moeten uitstaan en je moet je volledig concentreren op het balletje.

Zonde

Ik ben een grote snoeper, vooral chips en chocolade.

Bucketlist

Ik heb familie in Cambodja en Thailand. Door corona hebben we elkaar niet veel gezien maar de volgende jaren gaan we zeker een bezoekje brengen.

Favoriet citaat

De spreuk onder ons familiewapen is ‘Sursum corda’ : verheft het hart. Wat ik altijd los heb vertaald als “geef niet op, schouders niet laten hangen”. Ik ben trots op mijn achtergrond en knok elke dag om het beter te doen. Als ondernemer niet altijd evident.

Wat deed je voordien?

Ik heb economie gestudeerd aan de Ugent. Daaropvolgend ben ik begonnen bij KPMG als Risk Consultant. Daarna ben ik doorgegroeid naar Vermogensbeheerder bij Bank van J. Breda. Maar ik voelde steeds dat mijn hart en passie ergens anders lag, en heb mij dan ingekocht in een schrijnwerkerij en raamdecoratie bedrijf.

Hoe ben je hier ingerold?

Ik zocht al een tijdje een groter pand om uit te breiden en kwam regelmatig langs het huidige pand waar ze bezig waren met een uitverkoop. Ik ben zomaar binnengestapt en we zijn beginnen praten met de eigenaars of we dit pand konden overnemen. Tot op heden zijn we zeer tevreden met het gamma dat we kunnen aanbieden zowel voor jonge en oudere gezinnen.

CONTACT

alle dagen open:
van 10u tot 12u30 – 13u30u tot 18u30
Vrijdag 10 – 12u30 en 13u30 – 20u
zondag en maandag gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in