Bij bedrijf Sfire (Dendermonde) gaan ze tot het uiterste om een haard te bouwen die perfect aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Kies uw droomhaard en samen creëren zij uw persoonlijke warme gezelligheid!

SFIRE (Anne en Peter) :

“Wij zijn verslaafd aan vuur”. Elke gas, hout, elektrische en bio ethanol haard vormen wij om tot een prachtig geheel in uw interieur. Sfire staat voor sfeer en vuur!

Wij maken van uw living, keuken, slaapkamer,… Uw absolute droomkamer! Wij werken enkel met kwalitatieve merken en materialen, deze worden gehandhaafd door ons ervaren personeel in ons eigen atelier te Dendermonde.

Alles begint met een mooi ontwerp afgestemd op maat van de klant, de kleuren, materialen en afmetingen van het ontwerp zorgen voor een harmonieus en sfeervol design. Het stopt niet alleen bij onze haarden, wij zorgen op basis van het ontwerp voor de nodige omkasting en maatwerk. Ook alles rondom de haard wordt door ons geplaatst en afgewerkt.

Bedrijf en showroom Dendermonde 

Toonzaalmodellen haarden

STEEKKAART SFIRE

Peter en Anne

Hobby

Peter : mijn werk is mijn hobby en zeker alles uittekenen is mijn passie. De ruimte inschatten en ontwerpen maken voor de klanten geeft mij veel voldoening. Ik heb al een initiatiecursus gevolgd om te golfen maar voorlopig ontbreekt de tijd om ermee te starten.

Anne : ik speel piano en luister graag naar alle genres van muziek. Ik ga ook 2 keer per week fitnessen. Ik kook heel graag met steeds verse ingrediënten.

Voor beiden : lekker gaan eten en wijn degustaties doen we heel graag. Wij hebben 3 kinderen en 2 kleinkinderen, daar steken we ook graag tijd in.

Cultuurtip of reistip

Berlijn kan ons zeker bekoren. Maar als we de culinaire tour opgaan dan kiezen we voor San Sebastian (Spanje). Voor de complete rust en strand gaan we graag een weekje naar Bodrum (Turkije)

Lievelingseten of restaurant

Ons lievelingsgerecht is een zeevruchtenschotel aan de Bretoense kust.

Favoriete restaurants : Air Republic, Cul’eau, Pacht 26

Favoriete plek

Peter : ik kom tot rust als ik het gras mag afrijden. Een robotmaaier was echt niet de oplossing voor ons.

Anne : als ik mijn kleinkinderen zie dan kom ik tot rust en als ik fitness kan ik ook alle zorgen opzij zetten en mij focussen op de oefeningen.

Zonde

Peter : chocolade van Tony en Westmalle Triple

Anne : winegums maar ik heb een ook gezonde verslaving, ik eet elke dag een avocado.

Bucketlist

6 maanden op cruise en de wereld rondtrekken.

Australië en Bali willen we zeker nog eens bezoeken.

Favoriet citaat

Ieder zijn talent. We hoeven alléén te ontdekken wat deze talenten zijn.

Wat deed je voordien?

Peter : mijn eerste job was rijkswachter maar de passie voor het ontwerpen van haarden heeft het gehaald.

Anne : Eerst een job als Key-Accountmanager bij Initial.

Hoe ben je hier ingerold?

Eerst is Peter als bijberoep begonnen met het ontwerpen en plaatsen van haarden. In het jaar 1997 is hij full time begonnen met de zaak Sfire. Na de succesvolle opstart heeft Anne de zaak vervoegd. Peter tekent alles uit met de hand en Anne vervolledigt alles op pc. Oorspronkelijk zijn we opgestart in Dilbeek maar dit pand (oude scheepswerf) had ons hart veroverd en hebben we niet getwijfeld om in Dendermonde de zaak Sfire op te starten. De juiste zet!

Realisaties

CONTACT

Killeweg 25
9200 Dendermonde
Info@sfire.be
0477 56 83 42

website

>> Bekijk op de kaart

Sfire op Facebook

Sfire op Instagram

Wij werken enkel
op afspraak

alle dagen open:
van 10u tot 12u30 – 13u30u tot 18u30
Vrijdag 10 – 12u30 en 13u30 – 20u
zondag en maandag gesloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in