Vorig jaar hebben wij onze badkamer laten renoveren en dan pas besef je wat er allemaal bij komt kijken : vloeren, tegels, elektriciteit, afbraakwerk, sanitair etc…

Daarom is het interessant dat ik jullie deze zaak kan voorstellen op mijn blog.

Erika Van Schoors van Total Interior Concept is hoofdaannemer, 44 jaar en zorgt voor de idee-vorming, coördinatie en planning van de renovaties. Zij is nu 10 jaar zelfstandig en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouw.

Ze staat heel dicht bij de klant, van bij de eerste kennismaking, de idee-vorming tot de oplevering van de werken. Erika begeleidt jullie naar showrooms sanitair, keuze van tegels etc…

Ze werkt al jaren met dezelfde vaklui en weet waar de valkuilen liggen. Voor elke discipline echte vaklui: graafwerken, dakwerken, ramen-deuren-poorten, vloer-& tegelwerken, elektriciteit, sanitaire werken, verwarming, binnenschrijnwerk in de ruimtste zin van het woord, plakwerken, parket, vloer- en tegelwerken, plakwerken, schilder-& behangwerken en zoveel meer.

Renovatie kan je niet vergelijken met nieuwbouw, bij renovatie start je met een bestaande situatie en daar wordt erop verder gebouwd. Total Interior Concept start met de technische mogelijkheden van de woning en bouwen daarop verder, niet omgekeerd!

Total Interior Concept doet zowel totaalprojecten als kleinere projecten zoals keuken, badkamer, zolderruimten etc…Hun werkwijze is als volgt :ze kijken altijd of er bestaande elementen zijn welke ze kunnen behouden en dat in samenspraak met de klant bouwen ze hierop verder. Het is niet de bedoeling om van 0 te beginnen, want dan zitten we in de richting van nieuwbouw woningen.

Regio’s: Vlaamse Ardennen, Pajottenland, Halle, tot in Asse en Aalst, dan de andere kant: Zottegem & Herzele. Ze komen dus dichter bij Scheldeland en die regio willen ze zeker ontdekken.

Realisaties

STEEKKAART TOTAL INTERIOR CONCEPT

Erika Van Schoors

Hobby

Gaan wandelen tussen de weilanden, ver van de drukte & zonder bereik

Cultuurtip of reistip

We hebben ons hart verloren in Parijs maar als we de drukte willen ontlopen nemen we het vliegtuig naar een plek waar we kunnen onthaasten.

Lievelingseten of restaurant

We zijn vleeseters en ‘De Popelier’ in Gooik heeft ons nog nooit teleurgesteld. En zondags is het familiedag met een stuk vlees van MEAT ‘Culinaire slagersboetiek in Okegem bij Bart & Annemie

Favoriete plek

Om er even tussenuit te zijn, het park van het kasteel van Gaasbeek in de ochtend.

Zonde

Een glaasje Montbazillac met gebak & chocolade van Patisserie Jan Andries in Meerbeke

Bucketlist

Verhuizen naar Gaasbeek met zicht op het kasteel

Favoriet citaat

“Kies een job waarvan je houdt en je hoeft nooit 1 dag van je leven te werken”

Confucius

Wat deed je voordien?

Studeren en meedraaien in projectontwikkeling

Hoe ben je hier ingerold?

Door een ketting van ‘toevalligheden’ . Onze werkruimte is de ouderlijke woning welke we gerenoveerd hebben 10 jaar terug, dat was onze start ! Daar kunnen we onze klanten ontvangen en beschikken we over 500m2 ruimtes welke we met de grootste zorg gerenoveerd hebben.

Error decoding the Instagram API json

CONTACT

Mensiers/Erika Van Schoors GCV
Meersstraat 2b/2
9500 Geraardsbergen

Phone: +32 (0) 475 24 37 41
Totalinteriorconcept Mail
website

>> Bekijk op de kaart

 Totalinteriorconcept op Facebook

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in