Knap gekleed zijn begint met mooie lingerie. Die vind je bij Beaudelise in Sint-Gillis zowel voor vrouwen als voor mannen. Tal van grote en exclusieve merken sieren de etalage.

Een verleidelijke zaak met een super vriendelijke uitbaatster. Mannen met drempelvrees, aarzel niet, Annick ontvangt je met de glimlach en staat je bij met raad en daad. Beaudelise biedt je de allerlaatste nieuwe modellen en trends op vlak van lingerie, nacht-en badmode.

Zo ontdekte ik onder andere het Franse merk Pullin. Eindelijk eens een originele lijn mannenondergoed. Dat is net de sterkte van Beaudelise. Annick zal je steeds verrassen met luxemerken die niet te vinden zijn in ketens of doorsnee lingeriezaken.

 

Voor de vrouwen

STEEKKAART BEAUDELISE

Annick van Ighem

Hobby

Mijn hobby’s zijn muziek, koken en ik lees graag magazines en boeken

Cultuurtip of reistip

Natuurlijk Ibiza.. van kindsbeen af al. Ik heb het leren kennen in het hippietijdperk en dat was een fantastische tijd. Nu is het eigenlijk erg commercieel geworden.

Lievelingseten of restaurant

Er zijn momenteel zoveel lekkere restaurants en ik heb er nog veel te doen.

Favoriete plek

Mijn favoriete plek is bij mijn ouders thuis en bij mijn vrienden. Mensen waar ik mij goed bij voel. Deze plekken zijn van onschatbare waarde. Ze geven me rust, liefde en warmte.

Zonde

Chocolade en ik ben ook wel een liefhebber van bier. Liever dan wijn.

Bucketlist

Reizen, liefst nu de oversteek eens maken naar andere werelddelen…

Favoriet citaat

One life, live it !

Wat deed je voordien?

Voordien was dit pand een winkel van interieur en kookgerei dat ik samen met mijn moeder uitbaatte, namelijk “Van Ighem kado”

Hoe ben je hier ingerold?

Met mijn diploma op zak als styliste en als opgroeiende onderneemster was dit voor mij een grote uitdaging om een eigen zaak op te starten. Ondertussen ben ik 7 jaar bezig en motiveren mijn klanten me nog steeds elke dag.

Voor de mannen

Annick van Ighem

CONTACT

 

Sint Gillislaan 86
9200 Dendermonde

+32 052 20 37 94
beaudelise@gmail.com
website

>> Bekijk op de kaart

Beaudelise op Facebook

INFO

 

OPENINGSUREN

7/7 OPEN van 10u tot 20u
MAAK EEN AFSPRAAK !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here