Jan Ooms – Beeld & Klank is al ruim 44 jaar een vaste naam in Vlaanderen. Iederéén kent deze zaak in Dendermonde. Door jarenlange ervaring kan het vakbekwame team van deze zaak u deskundig adviseren op weg naar een nieuwe hifi uitdaging en bijbehorende componenten. Ze wordt gerund door twee personen Luc De Vilder en Marc De Looze die zich vooral specialiseren in de High-end Hi-Fi en de betere betaalbare Hi-Fi producten. Naast de merken vermeld op hun website is Jan Ooms – Beeld & Klank ook verdeler van volgende exclusieve merken:

Hi-Fi : Thorens, Technics, Music Hall, Dali, NAD, Mofi, Sonus Faber, Bluesound, Parasound, Gato, Yamaha en Yamaha MusicCast, Leak, B&W, Kef, Marantz, Rotel, Rega en Como Radio

TV : Panasonic en Loewe

Projectie : Panasonic en Vivitek

Navigatie : Garmin

GSM : Crosscall

Hier vind je dus merken die je niet terugvindt in de grote ketens. Toch zijn er ook goedkopere merken zodat iederéén zijn gading vindt. Maar steeds wordt de kwaliteit gegarandeerd.

De vele jaren opgebouwde kennis stellen zij graag ter beschikking om samen met U het doel te bereiken, namelijk: muziekbeleving naar uw persoonlijke behoefte, want het louter kunnen weergeven van uw favoriete muziekgenre is volgens hun onvoldoende . Natuurgetrouwheid van de klankweergave is een essentieel onderdeel van echte muziekbeleving.

De grote troef van deze speciaalzaak is de service en zeker de service na verkoop. Naast het verkopen van de betere apparatuur is service verlenen het belangrijkste voor de zaak. Als klant zal je hier geen nummer voelen. Nadat deze hun keuze gemaakt hebben wordt het product aan huis geleverd en opgesteld. Later wordt de klant terug gecontacteerd om te kijken of er vragen zijn of eventuele aanpassingen dienen te gebeuren. Het huis Jan Ooms wil alléén tevreden klanten. Deze zaak biedt ook nog klantendemo’s in de zaak of aan huis.

Bovenop verzorgen wij ook totale integratie van klank en beeld in alle ruimtes van uw woning (multi-room). Dit alles nadat wij samen met u, uw eisen of noden ter plaatse besproken hebben.

Kwaliteit, muzikaliteit en hoogwaardige service staan bij Jan Ooms hoog in het vaandel. Kom eens langs bij hun showroom en ervaar muziek op z’n best!

Een tevreden klant…

STEEKKAART Jan Ooms

Luc De Vilder

Hobby

Met de motor rijden en muziek beluisteren

Cultuurtip of reistip

In mijn jonge jaren de wereld afgereisd en momenteel doen we Europa aan, vooral Frankrijk, Duitsland, Italië… In Frankrijk vindt men zo een enorme verscheidenheid aan cultuur en geschiedenis. In Frankrijk kan je jaren rondtoeren vooraleer je alles zal gezien hebben.

Lievelingseten of restaurant

Ik eet alles graag zolang het maar juist en lekker is klaargemaakt. Restaurant Da Vinci vind ik zeer lekker ,dat is sterrenniveau.

Favoriete plek

Vooral thuis, wandelen aan de kust of de Ardennen..

Zonde

Snoepen !! Baklava lust ik enorm graag, is ook heel zoet. Als aperitief lust ik heel graag een Aperol Spritz,heel fris.

Bucketlist

Ik heb al veel landen ontdekt in mijn jonge jaren maar naar Australie wil ik zeker teruggaan en dan langer dan 3 weken zodat ik ook Nieuw-Zeeland kan ontdekken

Favoriet citaat

Elke dag is nieuw en geniet ervan. Laat het verleden achter je…

Wat deed je voordien?

Ik heb eerst in de petroleum sector gewerkt. Ik werkte al tijdens mijn studiejaren bij Jan Ooms.(als bijverdienste)

Hoe ben je hier ingerold?

Toen Jan Ooms er mee wou stoppen in de jaren 90 heb ik samen met mijn collega Marc de kans gekregen om deze zaak over te nemen en heb dan ook niet getwijfeld vermits ik de zaak al jaren kende.

NIEUW :Escape – Een muzikale wereld zonder kabels!

Realisaties

CONTACT

 

INFO

 

 

 

 

 

 

Openingsurenvan dinsdag tot en met vrijdag:
van 10u tot 12u – 14u tot 19u
Zaterdag 10 – 12 en 14 – 18
Maandag 14u tot 19u
zondag gesloten

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in