Home Over Xavier

Over Xavier

Mijn naam is Xavier Hantson en woon samen met Christel in Baasrode dat deel uitmaakt van Scheldeland.
Ik ben blij dat je mijn site bezoekt. Dat betekent dat we gemeenschappelijke interesses hebben.
We genieten allemaal op onze eigen manier van het leven. Door mijn positieve ervaringen met jullie te delen, hoop ik jullie te inspireren om te genieten van alle leuke en fijne dingen die het leven mooi en aangenaam maken.

Zelf ben ik gepassioneerd door lekker eten, reizen en alles wat met lifestyle te maken heeft.
Laat je vooral inspireren door mijn site en ontdek gezellige en lekkere restaurantjes, mooie en gezellige B&B’s, stijlvolle zaken en unieke shops.
Volg ook onze fiets-en wandelroutes en geniet van de schilderachtige landschappen en charmante dorpjes in het Scheldeland. Deze streek lijkt wel een natuurlijke biotoop van de echte levensgenieter, stemmige hoekjes aan de waterkant,veermannen die je met plezier naar de andere oever brengen en leuke tussenstops in cafeetjes waarvan je het bestaan niet meer vermoedde.

De rubriek Scheldeland is nog in volle ontwikkeling en deze zullen we dan ook aanvullen in de lente en de zomer met leuke tips en mooie foto’s.

Mensen die leuke of prachtige foto’s, tips zouden hebben in verband met Scheldeland mogen mij die gerust doormailen of mij contacteren.

Ik wil Annick Gevers (Café D’O) bedanken want zij was de eerste persoon die in het project geloofde en ik was vertrokken naar de volgende tientallen zaken. Wie weet was er geen “Xavier à la carte” indien zij zou afhaken. Ook mijn vrienden, Patrick Dierickx en Farah Van Geit, wil ik bedanken voor de positieve steun toen het project nog in zijn kinderschoenen stond. Ik wil ook Christel bedanken voor een kritische blik op de teksten te werpen. En uiteindelijk Luc De Cnuydt als webdesigner (CreativeWebCrew) alsook voor het ontwerpen van de visitekaartjes en logo’s.

Welkom op Xavier à la carte.

Xavier Hantson