Kleinschalig hotel Annabella (zie eerste 4 foto’s) bevindt zich in een prachtige tuin met betoverende uitzichten op Sorrento en de baai van Napels. Vroeg reserveren aanbevolen!

Aan het azuurblauwe water van de Tyrreense Zee, omgeven door een prachtig kleurenpalet van weelderige citrusbomen, oude olijfgaarden en rijke wijnranken en met op de achtergrond immer het silhouet van de Vesuvius, ligt Sorrento in al haar pracht te stralen. Hier wordt de betekenis van ‘la dolce vita’ pas echt duidelijk: dit lijkt een goddelijke plek waar er nog tijd is om de imposante natuurkrachten te laten doorsijpelen. Geen wonder dat de meest befaamde Europese dichters als Leopardi, Goethe en Lord Byron verliefd werden op deze prachtige streek…

De prachtige Amalfikust, in de provincie Campanië, is zonder twijfel één van de mooiste kustlijnen van Europa. De kustlijn werd in 1996 zelfs opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Bochtige wegen leiden je naar eeuwenoudecharmante stadjes die soms bijna loodrecht tegen de steile kliffen zijn gebouwd. Elk dorpje heeft zijn eigen sfeer en karakter, maar wat ze wel in gemeen hebben, zijn de indrukwekkende uitzichten over de Tyrreense Zee, de leuke terrasjes, de heerlijke ijsjes en de kwalitatieve wijnen.

Hieronder vind je ook wat sfeerbeelden van onze boottrips en leuke dorpjes.

Sfeerbeelden

Il Pietro Hotel – Restaurant Zass in Positano.

TOPADRES!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in